Hits: 21

Schade Camper en Caravan

Een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer: alles verzameld op enkele vierkante meters in uw caravan of camper. Geen wonder dat dit een van de plekken is waar wij de meeste schades repareren. Een caravan wordt tijdens de vakantieperiode ten slotte intensief gebruikt.

Zo'n kleine ruimte bewijst de perfecte locatie voor ongelukjes: er kan hier iets uit het kastje vallen en op uw aanrecht terecht komen, maar ook al snel op uw tafelvinyl vloer of douchebak stuiten, et voila... een buts, gat of deukje komt tevoorschijn.

Wilt u meer weten over mogelijke reparaties van een bepaald onderdeel in uw caravan of camper? Navigeer dan in het menu hiernaast of klik op een van de links hieronder:

Kunststof douchebak / bad Tafel ( Stoffen ) bank, Keuken / aanrechtblad, ( Vinyl ) vloer

Repareren van camper caravan / woonwagen vakantiehuis

Wanneer u te maken heeft met een lelijke deuk, buts, scheur, kras of gat in bijvoorbeeld het aanrechtblad dan kunt u de schade laten repareren en onzichtbaar maken waar u bij staat. Het hout, kunststof, vinyl of anders… voor u het weet is de beschadiging gerepareerd en oogt het interieur van uw caravan weer als nieuw! Huurt, verhuurt of beheert u de caravan en wilt u de schade snel en op locatie laten repareren ?

Wij reizen bijna door heel Nederland en grensstreken en kunnen het herstel op alle mogelijke locaties, waaronder de camping, uitvoeren.

Heeft u een vraag of is er sprake van spoed door bijvoorbeeld een lekkage?

Wanneer u meer informatie over uw schade wenst of de schade wilt laten repareren, kunt u uw schade aanmelden via het schade formulier. Of Bel ons: 06 40413067

Ongelukje met uw aanrechtblad of in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof? wij zijn specialist in oppervlakteschade. Wij werken landelijk en zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf te repareren. De meeste schades in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof, PVC, e.d. zijn zeer goed te repareren. Voorbeelden van oppervlakken die wij kunnen repareren zijn: aanrechtbladen (graniet, marmer of met een kunststof toplaag), laminaat, deuren, wanden, kozijnen, werkbladen, vloeren, meubels e.d. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen.