Aanrechtblad Schade

Aanrechtblad keukenblad Schade

Uw aanrechtblad is een van de meest gebruikte onderdelen van uw keuken. Maar wat als u er een brand schade, deuk, buts, gat /gaatje, scheur of krassen op uw aanrechtblad vindt?
Door blijven gebruiken van een kapot aanrecht, vergroot de schade stuk bij stuk. Deze delen van het aanrecht worden uiteindelijk onbruikbaar. Het hele aanrecht uitbreken brengt extra schade in de rest van de keuken met tegelwerk achterwand tot vloer tegels.
Schade op het aanrecht en achterwand is een van de meest voorkomende soorten beschadigingen. Benieuwd hoe herstel hiervan in zijn werk gaat? Bekijk een voorbeeld op onze pagina schade reparaties. Voor en na reparatie

Hoe ontstaat schade op het aanrecht?

Vaak ontstaat er een schroeischade op het aanrechtblad in de vorm van een brandblaar, of kleine brandblaren, wanneer u per ongeluk een over verhitte / hete pan op het aanrecht heeft gezet. De bovenlaag van het aangetaste aanrechtblad bladert hierdoor af en is niet meer waterafstotend. Gevolg: vochtig hout dat uitzet en een schade dat steeds verder verergert.
Een andere, veelvoorkomende oorzaak is wanneer er iets zwaars vanuit de bovenkastjes, vanaf de planken of op een andere manier op het aanrecht valt. Een deuk, buts/gat of scheur in het aanrechtblad kan hiervan het gevolg zijn. Wanneer hier niets aan wordt gedaan, is ook dit een schade die snel kan verergeren.
Een derde soort schade zijn de krassen op het houten aanrechtblad, veroorzaakt door scherpe voorwerpen als messen, en vlekken van chemische zuren.

Kan dit worden gemaakt ?

Ja. Aanrechtbladen van hout, composiet, graniet ( natuursteen ), kunststof of welk materiaal dan ook kunnen door ons worden snel en gemakkelijk hersteld. In uw huis – in de vakantie woning – in caravan of camper: een kapot aanrechtblad kan in korte tijd op uw locatie worden gerepareerd. Het gemaakte onderdeel zal net zo duurzaam zijn als de rest van het aanrecht en achterwand. Uitbreken is niet meer nodig, en bovendien is repareren een heel stuk goedkoper en vele malen voordeliger.
De verschillende reparatie technieken voor elk van deze soorten aanrechtbladen doen ieder de structuur nabootsen van het origineel, waarna onze expert het kleurpatroon zal kopiëren.
Is uw aanrechtblad of uw keuken achterwand stuk en wilt u deze door ons laten repareren ?
Meld uw schade dan aan via het aanmeld formulier.
Heeft u een vraag of is er sprake van spoed ? Bel ons 06 40413067
Wij zullen spoedig contact met u opnemen met een vrijblijvende prijsopgave of om,
indien gewenst, meteen een afspraak in te plannen.

Ongelukje met uw aanrechtblad of in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof? wij zijn specialist in oppervlakteschade. Wij werken landelijk en zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf te repareren. De meeste schades in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof, PVC, e.d. zijn zeer goed te repareren. Voorbeelden van oppervlakken die wij kunnen repareren zijn: aanrechtbladen (graniet, marmer of met een kunststof toplaag), laminaat, deuren, wanden, kozijnen, werkbladen, vloeren, meubels e.d. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen.