Schade in uw keuken

Met pannen, vuur, bestek en andere voorwerpen in de keuken, kan er al snel een schade ontstaan aan uw aanrechtblad, achterwand wandtegel of een keukendeurtje. Er wordt vaak voor gekozen om deze te repareren omdat de schade opvalt en in het oog schiet, maar nog vaker omdat het noodzakelijk is om verdere gebruik schade te voorkomen.

Het herstellen van een enkel kastje is bovendien vele malen voordeliger dan de vervanging van de halve keuken. Het uitbreken van een aanrechtblad kan daarnaast extra schade in de rest van de keuken en tegelwerk met zich meebrengen. In elk van deze gevallen bent u een stuk duurder uit.

Keukenkastjes

Door het alledaagse leven ontstaan er krassen of kleine krasjes op de keukendeurtjes of beschadigen de hoekjes. Een lekkage, gesprongen waterleiding of kapotte afvoer kan het hout vochtig achterlaten waarna het uitzet. Bij dit laatste is een reparatie zelfs noodzakelijk om houtrot te voorkomen!

Een andere mogelijke boosdoener is schade door vuur. Schroeischade aan de kastjes wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een vlam in de pan. Door de kleine brand smelt het folie van het deurtje en blijft er op het aangetaste hout van het keuken kastje roet achter.

Wilt u meer weten over schade door vuur ? Neem dan een kijkje bij de pagina over schroeischade . Keukendeurtjes zijn vaak bekleed met folie. Naast beschadigingen of schroeischade, kan folie ook zijn gekrompen door de warmte van de oven of vaatwasser. Het beschadigde of weggesmolten folie kan soms nog worden hersteld door een partiële reparatie, maar ook opnieuw van folie worden voorzien.

Is uw aanrechtblad beschadigd? Klik dan hier om meer over reparatie van deze schade te weten te komen.

Reparatie

Afhankelijk van de grootte van de schade kan het meeste ter plekke worden gerepareerd. Keukendeurtjes kunnen ook worden meegenomen naar ons atelier om volledig te worden gerepareerd en gespoten of om deze te voorzien van een nieuwe folie. Structuur in het hout wordt nagebootst waardoor u geen verschil in reliëf gaat zien.

Het materiaal waarmee uw kastje of aanrecht wordt gerepareerd is duurzaam.

U kunt dus na de reparatie met een gerust hart weer van uw aanrecht gebruik maken.

Meld uw schade nu aan via het aanmeldformulier.

Wij zullen spoedig contact met u opnemen met een vrijblijvende prijsopgave of,

indien gewenst, een afspraak in te plannen. Heeft u een snelle vraag ? Bel ons: 06 40413067

Ongelukje met uw aanrechtblad of in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof? wij zijn specialist in oppervlakteschade. Wij werken landelijk en zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf te repareren. De meeste schades in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof, PVC, e.d. zijn zeer goed te repareren. Voorbeelden van oppervlakken die wij kunnen repareren zijn: aanrechtbladen (graniet, marmer of met een kunststof toplaag), laminaat, deuren, wanden, kozijnen, werkbladen, vloeren, meubels e.d. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen.