multireparatie.nl gespecialiseerde schade herstelbedrijf

Over ons

Wij zijn multireparatie.nl gespecialiseerde schade herstelbedrijf omgeving Zuid-Holland en omgeving wanneer het aankomt op de reparatie van schades aan het interieur en exterieur van uw woning en bedrijf zoals aan keukenblad van kunststoffen, HPL, melamine, hout, laminaat, terrazzo, graniet en composiet, PVC. Onder andere van Reparatie van sanitair, Houten badkamermeubels, Bad / douchebak / wasbak, Badkamertegels, vloertegels , Keuken, Kozijnen, Vloeren, Meubels, Caravan en Camper, enz…

Onze kracht komt voort uit onze persoonlijke open snelle service. wij staan altijd klaar om u meer informatie te geven over een specifieke schade en over onze diensten

Daarnaast zijn onze reparaties duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien wordt de reparatie uitgevoerd tegen een scherpe prijs, waardoor het niet meer nodig is om uw interieur of exterieur prijzig te vervangen.

Elke soort schade vraagt om een specifieke hersteltechniek.

Bij multireparatie.nl zorgen we voor dat onze reparateur opgeleid en begeleid wordt tijdens zijn werkzaamheden, waarbij constant wereldwijde kennis van producten, materialen en reparatiemethodes blijven vergaren. Uw kostbare spullen zijn hierdoor altijd in vakbekwame handen.

Onze expert zullen u vrijblijvend in adviseren -
Heeft u een vraag ? meldt uw schade aan met onze contact formulier.

of Bel ons: 06 40413067 voor een prijsopgave vrijblijvend

Ongelukje met uw aanrechtblad of in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof? wij zijn specialist in oppervlakteschade. Wij werken landelijk en zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf te repareren. De meeste schades in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof, PVC, e.d. zijn zeer goed te repareren. Voorbeelden van oppervlakken die wij kunnen repareren zijn: aanrechtbladen (graniet, marmer of met een kunststof toplaag), laminaat, deuren, wanden, kozijnen, werkbladen, vloeren, meubels e.d. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen.