Veelgestelde vragen over Schade Herstellen en Repareren
Van kunststoffen, HPL, melamine, hout, laminaat, terrazzo, graniet en composiet, PVC. Onder andere van Reparatie van sanitair, Houten badkamer meubels, Bad / douchebak / wasbak, Badkamertegels, vloertegels , Keuken, Kozijnen, Vloeren, Meubels, Caravan en Camper, melamine, MDF, fineer, massief hout, HPL, hard PVC, kunststof, graniet, marmer, metaal enz .

Kan dit worden gemaakt?

Ja. Aanrechtbladen, composiet, graniet ( natuursteen ), van hout en kunststof, melamine, MDF, fineer, massief hout, HPL, hard PVC, kunststof, graniet, marmer, metaal of welk materiaal dan ook kunnen door ons worden snel en gemakkelijk hersteld. In huis – de vakantie woning – caravan of camper, een kapotte beschadigde product kan in korte tijd op uw locatie worden gerepareerd.

Het gemaakte onderdeel zal net zo duurzaam zijn als de rest van het product.

Uitbreken is niet meer nodig, en bovendien is repareren een heel stuk goedkoper.

De verschillende reparatie technieken voor elk van deze soorten als melamine, MDF, fineer, massief hout, HPL, hard PVC, kunststof, graniet, marmer, metaal , doen ieder de structuur nabootsen van het origineel, waarna onze experts het kleurpatroon zullen kopiëren.

Is uw aanrechtblad stuk en wilt u weten of u we dit voor u kunnen maken?

Meld uw schade dan aan via het aanmeldformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen met een vrijblijvende prijsopgave , indien gewenst, meteen een afspraak in te plannen.

Veelgestelde vragen Schade op het aanrechtblad

Uw aanrechtblad is een van de meest belangrijkste onderdeel van uw huis. Maar wat als u er een brandblaar, deuk, buts, gat/gaatje, scheur of krassen op uw aanrechtblad vindt?

Door het steeds gebruiken van een kapot aanrecht, vergroot de schade stukje bij beetje. Deze delen van het aanrecht worden tenslotte onbruikbaar. Het hele aanrecht echter uitbreken, brengt extra schade in de rest van de keuken en het tegelwerk met zich mee.

Schade op het aanrecht is een van de meest voorkomende soorten beschadigingen.

Hoe ontstaat schade op het aanrecht HPL kunststof composiet parket vloertegels ?

Meestal ontstaat er een schroeischade op het aanrechtblad in de vorm van een brandblaar, of kleine brandblaren, wanneer u per ongeluk een over verhitte / hete pan op het aanrecht heeft gezet. De top van het aangetaste aanrechtblad bladert hierdoor af en is niet meer waterafstotend. Vervolg: vochtig hout dat uitzet en een schade dat steeds verder verergert.

Verschillende, veelvoorkomende oorzaak is wanneer er iets zwaars vanuit de bovenkastjes, vanaf de planken of op een andere manier op het aanrecht valt. Een deuk, buts/gat of scheur in het aanrechtblad kan hiervan het gevolg zijn. Wanneer hier niets aan wordt gedaan, is ook dit een schade die snel kan verergeren.

Een derde soort schade zijn de krassen op het houten aanrechtblad, veroorzaakt door scherpe voorwerpen als messen, en vlekken van chemische zuren.

Is schade veroorzaakt door water te repareren?

Of onze expert uw waterschade kunnen repareren, is van vele factoren afhankelijk. De meeste schades kunnen, afhankelijk van de grootte, ter plekke worden gemaakt. Meubels en keukendeurtjes kunnen ook worden meegenomen naar ons atelier om volledig te worden gerepareerd.

Heeft de overstroming of lekkage grote schade aangericht?

Onze expert zullen u vrijblijvend in adviseren - ook wanneer blijkt dat water uw huis in dergelijke mate heeft beschadigd dat u beter kunt nadenken over volledige verbouwing.

Een (combinatie-) schade meldt u aan via het schadeformulier op deze website.

Heeft u een vraag of is er sprake van spoed? Bel ons: 06 40413067

Ongelukje met uw aanrechtblad of in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof? wij zijn specialist in oppervlakteschade. Wij werken landelijk en zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf te repareren. De meeste schades in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof, PVC, e.d. zijn zeer goed te repareren. Voorbeelden van oppervlakken die wij kunnen repareren zijn: aanrechtbladen (graniet, marmer of met een kunststof toplaag), laminaat, deuren, wanden, kozijnen, werkbladen, vloeren, meubels e.d. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen.