Hits: 1

vloeren Schade in Woning of in uw Bedrijf

Vloer Schade

Waar geleefd wordt, gebeuren ongelukjes. Een vloer is er om deze op te vangen, maar een kapotte vloer blijft in het oog springen. Voor kinderen kan dit zelfs gevaarlijke situaties opleveren.
Een beschadigde vloer vervangen is een dure investering en veel te grote verbouwing. wij zijn gespecialiseerd in reparatie van elk soort vloeren. Belangrijke is hierbij dat de schade onzichtbaar is, en ook intensief gebruik kan worden en duurzaam is.
Uw vloer kan vakkundig worden hersteld en gerepareerd, of alleen een opfrisbeurt krijgen bij sprake van krassen zijn . Tijdens de reparatie verdwijnt een gat, buts, kras, scheur, deuk of andere beschadigingen terwijl u bij bent en naar kijkt.
Soorten vloeren

Bij het inrichten van een woning ontdekt men hoeveelheid in soorten vloeren: houten vloeren, plavuizen, tapijt, marmoleum, gietvloeren en nog veel meer! Eenmaal geplaatst, worden deze veel en herhaaldelijk gebruikt en is het niet ongewoon dat er zware spullen op vallen. Zorgvuldige uitgekozen vloer kan hierdoor breken, scheuren of afbreken / brokkelen en dat is nog maar het begin.
Hoe sneller u de vloer repareert, des te sneller houdt u vergroting van de schade tegen
en voorkomt u totale vervanging van de vloer.
Vloeren waaraan wij schades repareren:

– Parket vloer
– Laminaat vloer
– Vinyl vloer
– Zeil vloer
– Linoleum vloer
– Marmoleum vloer
– Composiet vloer
– Gietvloer
– grindvloer
– Kurkvloer
– Natuurstenen vloer: Marmer – traverten – graniet.

Kapotte vloer maken

Kan uw kapotte vloer gemaakt worden? Waarschijnlijk wel. Wanneer u dermate veel schade aan uw vloer ontdekt, kunt u ook samen met de expert kijken naar de mogelijkheid voor het gedeeltelijk of geheel plaatsen van een nieuwe vloer.
Wenst u meer informatie over uw schade of wilt u uw vloer zeker laten repareren en herstellen ?
U kunt uw schade aanmelden via onze contactformulier of Bel ons op het nummer.

Heeft u een vraag waar u liever direct antwoord op wenst of is er sprake van spoed door bijvoorbeeld een lekkage? Bel ons: 06 40413067

Ongelukje met uw aanrechtblad of in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof? wij zijn specialist in oppervlakteschade. Wij werken landelijk en zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf te repareren. De meeste schades in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof, PVC, e.d. zijn zeer goed te repareren. Voorbeelden van oppervlakken die wij kunnen repareren zijn: aanrechtbladen (graniet, marmer of met een kunststof toplaag), laminaat, deuren, wanden, kozijnen, werkbladen, vloeren, meubels e.d. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen.