Water Schade door overstroming

Heeft er op de een of andere manier een overstroming in uw huis plaats gevonden? Heeft een vochtige omgeving zoals de badkamer uw houten meubels laten uitzetten? Heeft u last (gehad) van lekkage of uw

houten vloer / laminaat water opgezogen? Lees dan hier verder.

Als water in aanraking komt met hout en in de meeste woningen is dit materiaal veelvuldig aanwezig, dan bent u helaas genoodzaakt hier op korte termijn iets aan te doen: vochtig hout leidt namelijk tot houtrot, en houtrot op zijn beurt tot schimmel.
Wanneer u last heeft van kleine of grote waterschade, dan kunt u via ons telefoonnummer contact opnemen, of uw schades via het schadeformulier aanmelden om te zien wat wij voor u kunnen betekenen en eventueel een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen.
Overstroming of lekkage

Heeft u met een overstroming te kampen gehad? Water is een vervelende boosdoener, vooral wanneer het hout betreft. Dit materiaal neemt het vocht snel op en zet vervolgens uit.
Waterschade hoeft niet alleen door (grootschalige) overstromingen van rivieren, kanalen of het riool veroorzaakt te worden, al dan niet dankzij regenval. Het is ook mogelijk dat de slang van de vaatwasser of afwasmachine is losgeschoten, of de slang van de boiler. Misschien is de afvoer verstopt en kan het water via deze weg niet meer worden afgevoerd, of lekken de leidingen/zijn ze gesprongen en is uw huis blank komen te staan.
Het water dat langs keukenkastjes en deurtjes naar beneden stroomt en hier schade achterlaat, net als bij de plinten en de vloer, zorgt voor vochtig hout. Iets wat vaak houtrot tot gevolg heeft. Om schimmel te voorkomen, is het daarom noodzakelijk om de schade snel te repareren.
Is schade veroorzaakt door water te repareren?

Of onze expert uw waterschade kunnen repareren, is van vele factoren afhankelijk. De meeste schades kunnen, afhankelijk van de grootte, ter plekke worden gemaakt. Meubels en keukendeurtjes kunnen ook worden meegenomen naar ons atelier om volledig te worden gerepareerd.
Heeft de overstroming of lekkage grote schade aangericht?
Onze expert zullen u vrijblijvend in adviseren - ook wanneer blijkt dat water uw huis in dergelijke mate heeft beschadigd dat u beter kunt nadenken over volledige verbouwing.
Een (combinatie-) schade meldt u aan via het schadeformulier op deze website.
Heeft u een vraag of is er sprake van spoed ? Bel ons: 06 40413067

Ongelukje met uw aanrechtblad of in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof? wij zijn specialist in oppervlakteschade. Wij werken landelijk en zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf te repareren. De meeste schades in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof, PVC, e.d. zijn zeer goed te repareren. Voorbeelden van oppervlakken die wij kunnen repareren zijn: aanrechtbladen (graniet, marmer of met een kunststof toplaag), laminaat, deuren, wanden, kozijnen, werkbladen, vloeren, meubels e.d. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen.