Zakelijk Bedrijven

Misschien heeft u al ervaring met verscheidene schade herstelbedrijven; misschien is dit uw eerste kennismaking. Wat uw ervaring ook is, bij MultiReparatie.nl nemen we de tijd om met u te bespreken wat wij als schade herstelbedrijf voor u en uw klanten kunnen betekenen. Bovendien kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden

Schade op grote schaal

Wanneer u als opdrachtgever, verhuurder, hotel, aannemer, verzekering of andere zakelijke onderneming te maken heeft met grote hoeveelheden schade, dan is het belangrijk om uit te zoeken hoe dit kan worden aangepakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u in eens in de zoveel tijd een groot aantal schade moet laten repareren, maar ook dat er regelmatig iets per ongeluk stuk gaat. Dit laatste gebeurt bijvoorbeeld wanneer uw medewerkers regelmatig keukens installeren, spullen verhuizen of woningen verbouwen, maar ook wanneer u woningen verhuurt en uw huurders het pand verlaten om plaats te maken voor nieuwe.

In elk van de genoemde gevallen en meer
(zie ook het overzicht van soorten schades) is het inzetten van onze expert mogelijk.
wij kunnen op korte termijn schakelen en u daarmee snel van dienst zijn. Daarnaast hebben we kennis van vele soorten materiaal in huis en zijn daardoor in staat het overgrote deel van alle voorkomende schades te repareren. Mocht dit niet het geval zijn, dan hanteren we de regel
‘no cure, no pay basis ’.
Daar wij ook weten dat onze vakkundige reparaties duurzaam en sterk zijn.MultiReparatie.nl repareert beschadigingen op grote schaal en kan hierdoor een lage prijs garanderen.
Benieuwd of we u en uw klanten van dienst kunnen zijn?
Neem nu contact met ons op om een beeld te krijgen van de mogelijkheden of bel/mail ons met uw vragen.
Bekijk ook onze video’s om te ontdekken hoe wij te werk gaan.

Referenties:

Aannemers van nieuwbouw- en renovatieprojecten
Architecten- en ontwerpbureaus
Auto-, luchtvaart- en scheepvaartbedrijven
Caravan en camper verhuur- en verkoopbedrijven
Hotels en vakantieparken
Interieurbouwers
Kantoorinrichters
Keukeninstallateurs
Stand- en decorbouwers
Vastgoedverhuurbedrijven
Verhuisbedrijven
Verenigingen van huiseigenaren
Verzekeringsmaatschappijen
Volmacht kantoren
Woningcorporaties

Wilt u meer informatie over onze referenties?
Neem dan per mail of telefoon contact met ons op. Bel ons: 06 40413067

Ongelukje met uw aanrechtblad of in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof? wij zijn specialist in oppervlakteschade. Wij werken landelijk en zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf te repareren. De meeste schades in natuursteen, composiet, graniet, hout, kunststof, PVC, e.d. zijn zeer goed te repareren. Voorbeelden van oppervlakken die wij kunnen repareren zijn: aanrechtbladen (graniet, marmer of met een kunststof toplaag), laminaat, deuren, wanden, kozijnen, werkbladen, vloeren, meubels e.d. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen.